Pages

16. juuli 2013

METSATÖLL (American Beauty Car Show 2013)

Kuna sel nädalavahetusel käisin Haapsalus American Beauty Car Show´l, siis sain osa ka Metstöll 'i kontserdist, mis algas kohe pärast auhinnatseremooniat.
Kontsert pakkus mulle suurepärast väljakutset laval toimuva pildistamiseks ja seetõttu ei ole seekordne postitus siin looduspiltide vahel üldse tavapärane. 

Leekidest pahvatav kontsert oli vägagi nauditav ning ma arvan, et  "Meeste laulu"  sõnad ei valeta:

 Meie oleme aga mehed kui metsapullid... 
läheme muudkui metsa möirates
 ja tammikusse tallates...
Kütame küla külmad saunad, 
teeme terveks haiged neiud...
 



Ei meie hooli uppumist
ega karda kaevu kukkumist,
jookseme otseti ojasse,
kaksiti karupesasse.

Järgmises postituses näete aga pilte Soome gootiroki bändist The 69 Eyes!


8 kommentaari:

  1. Superhea valguse ja teravuse oled saanud

    VastaKustuta
  2. Oijee kui head fotod! Lausa rõõm sellist asja vaadata! Ühel pildil on märgata, et ka detsibelle pole mitte vähe olnud! :D

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Aitäh, Jeti! Tegelikult oli rõõm olla kontserdil ja tunda just seda, mida Merje allpool kirja pani!

      Kustuta
  3. Töllud on mu vaieldamatu lemmik :) Ja lummus algaski kontserti kogedes, heliplaatide põhjal mind nad ei võlunud :) See vägi mis nad lauludesse endast panevad ja ilmselgelt sealjuures oma toimetamist nautides, sellega nad mu ära tegidki ;) Üks jõuline ja ürgmehelik kamp, kelle esinemisi ma senini vaid nautinud olen, detsibellidest hoolimata või siis just pigem nende tõttu... ;)
    Mõnus galerii, mis tõi hinge nende möuramise igatsuse :)

    Aitäh jagamast, Ringa!

    P.S. Suvi on üks hea aastaaeg, saab "tüübid" mõnusas valguses pilti :) Muidu nad nii liikuvad, et õhtuhämaruses neid pilti püüda on üks tõsine "eksamiülesanne" :)

    Kui Sul soovi, siis minu arust on nad ainult tänulikud, kui nende möuramised pildis ka nendeni jõuavad, kodukalt leiaksid kontaktid, kuhu saaksid "pildiülekande" teha ;)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Merje, samad tunded ja mõtted valdasin mindki! Ja tänud mõtte eest - pildid on nüüd Metsatölli kodukal ka olemas http://www.metsatoll.ee/et/pildid/152.html

      Kustuta
  4. Sa oled hea koha peal ka vist olnud.... otse lava ees? Igatahes valgus on hea olnud ja sellest ka pildid korralikud saanud :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Jüri, eks ma ikka liikusin siia-sinna, õnneks küünarnukke ei pidanud kasutama ;) Ja valgus oli pildistajale tõesti hea, esinejatele aga suisa otse silma.

      Kustuta